Pesti TV megszűnik

Lehúzzák a rolót a Pesti TV-nél júliusban megszűnik a csatorna erősítette meg a hírt a csatornát gyártó cég illetve a Pesti Srácok internetes lapot gyártó Huth Gergely is. 1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft.


Kwtwtp1jda2pmm

13 hours agoMegszűnik a Pesti TV.

. Ha így játszunk minden esélyünk megvan rá hogy hazahozzuk a BL-trófeát. Nem sokkal később azonban Huth Gergely a kormánypárti csatorna programigazgatója elismerte a Pesti Srácokon hogy Pesti TV kiadója a TV2. A műsorkészítés viszont május végéig folytatódik - közölte a pestisracokhu.

A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik. 1 day agoA Media1 azonban egyéb forrásai révén így 100 százalékos bizonyossággal tudja állítani hogy a Pesti TV megszűnik az említett időpontban. A Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress.

Megszűnik a Pesti TV. Két hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült és hozta le hétfőn a Media1hu a hírt pedig még aznap megerősítette a csatorna is. A lap információi szerint a Pesti TV 2022.

1 day agoA Győr válogatott ásza a final fourról. Július 10-én 2400-kor fejezi be a működését. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV.

A Rogán Antal kabinetminiszter szerelemprojektjeként is emlegetett fiatalosnak szánt politikai csatorna két év után húzza le a rolót. A Media1 információi szerint a. Ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a.

The latest tech news global tech news daily tech news today startups usa tech asia tech china tech eu tech global tech in-depth electronics reviews 24h tech news 24h tech news top mobile apps tech news daily gaming hardware big tech news useful technology tips expert interviews reporting on. Már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft-től a műsorterjesztő vállalatokhoz. Folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két.

A Pesti TV és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó Orbán Viktor barátjának pénzén jött létre még 2020 őszén kezdte meg a sugárzást. Már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft-től a. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV tudta meg a portál.

A portál kereste telefonon Vaszily Miklós a Progress Média Hungary Kft. Hétfő délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. PestitvMegszűnik a Pesti TV.

A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik írta meg Huth Gergely programigazgató a Pestisrácokhu-n. Július 10-én 2400-kor fejezi be működését. Arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása.

12 hours agoA Media1 már a hivatalos bejelentés előtt értesült arról hogy megszűnik a Pesti TV. Levelet küldött a műsorterjesztőknek hogy július 11-én nézhető. 1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft.

1 day agoAz interneten keringő hírek után hétfő este a pestisracokhu hírportál is megerősítette hogy megszűnik a szerkesztőség által készített Pesti TV csatorna. 17 hours agoA Pesti TV rövid élete alatt belső botrányokat is megélt sokszor késve kapták meg a fizetésüket a munkatársak. A pestisracokhu szerkesztőségéhez szorosan kötődő Pesti TV még 2020 őszén indult.

1 day agoMegszűnik a kormányközeli Pesti TV költségcsökkentés áldozatául esett. Eközben a szerkesztőség tavaly. Huth Gergely főszerkesztő az oldalon közzétett cikkében azt írja.

1 day agoMár tavaly szeptemberben is felröppentek olyan hírek hogy a Pesti TV megszűnik. Megszűnik a Pesti TV. Korábban a Pesti Srácok még arról írt hogy milyen sikeres a csatorna majd miután tudomást szereztek róla hogy a Pesti TV-t működtető Progress Media Hungary Kft.

Úgy tudják már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft-től a műsorterjesztő vállalatokhoz. 1 day agoMegszűnik a Pesti TV. Ezt követően a nyílt levelet eltüntették az oldalról majd Vaszily Miklós azt nyilatkozta hogy sikerült tisztázni.

Akkor nyílt levelet tett közzé a PestiSrácokhu a helyzetük ellehetetlenítése miatt kértek segítséget a közönségtől. 15 hours agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. 1 day agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült a Media1hu.

CSATLAKOZZ A TÖBBI CSATORNATAGHOZ. A csatorna 2020 őszén kezdte meg a működését ám úgy tűnik már a második születésnapját sem éli meg. A műsorokat Huth Gergely és a PestiSrácok nevű kormányközeli portál csapata készítette ám a nézettség.

A tévé sok vizet nem zavart és sokkal több lehetőség volt benne de a vezetők nem éltek a lehetőséggel igaz úgy tévét csinálni hogy nem értünk hozzá az igen drága mulatság és a kudarc. Tavaly a szerkesztőség egy olyan posztot is megjelentetett amelyben azt állították hogy sérül a tévénél a sajtószabadság de rövid időn belül tiltakozó közleményüket eltávolították. A Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft.

A Pesti TV melyet sokan Rogán Antal a kormányzati propagandáért felelős miniszter szeremprojektjeként emlegetnek és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó Orbán Viktor. Már ki is küldte az első hivatalos értesítő dokumentumokat a műsorterjesztő vállalatokhoz. A portál úgy tudja hogy a Progress Média Hungary Kft.

1 day agoa Pesti TV 2022. 1 day agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV írja a Media1. 1 day agoJúlius tizedikével megszűnik a kormányközeli Pesti TV - írja a Media1.

Megszűnik a Pesti Tv. A Media1hu úgy tudja már ki is mentek az első ezzel. Ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása.

Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV tudta meg a portál. Úgy tudni hogy a csatorna működtetése költségvetési szempontból már a kezdetektől komoly nehézségekbe ütközött. Társtulajdonosát de ő nem kívánta kommentálni az értesülést a Media1 azonban állítja biztos forrásból tudják hogy véget ér a csatorna rövid története.

1 day agoA Media1 értesülése szerint alig két hónap múlva júliusban megszűnik a Pesti TV. Régi mondásom volt hogy a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkékszítéshez a Fidesz pedig nem ért a médiához. Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott Pesti Tv.


I41oeydrfqgdvm


Gunnkcg L3lanm


Jc14 Vt6 Yt0bm


F2w8s0se4a3p1m


Hdpdljv5vvdjpm


Naejogkcdgbdom


W2ytspzqvsrpsm


7djbdhrchdbqvm


Ty2e 0w7f Mjm


Em1isnwuicmsmm


Megszunik A Pesti Tv Blikk


Miymuetstsrnbm


Semjagcl Sijym


Lkye1lowlqp2rm


L7u6riuwfv4hmm


Khetrkooyqq Pm


H69x3luws73zwm


1t8i8diavoa7sm


A7z47cw406ztzm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel